7 Kasım 2012 Çarşamba

web tasarımda uygun fiyatlar


24.Içerik içinde reklam uyum etmeyin: web tasarımda uygun fiyatlar içerik içinde Adsense birimleri gibi karıştırma reklam kısa vadeli üzerinde tıklama oranı artabilir. web tasarımda uygun fiyatlar Uzun vadede, ancak, bu sizin okuyucu tabanı azaltacaktır. Bir rahatsız ziyaretçi kayıp bir ziyaretçi olduğunu.

25. Basit bir navigasyon yapısı kullanın: web tasarımda uygun fiyatlar Bazen less is more. Bu kural genellikle insanlar ve seçimler için de geçerlidir. web tasarımda uygun fiyatlar Web sitenizin tek bir net gezinti yapısına sahip olduğundan emin olun. Istediğiniz son şey, o arıyor bilgiyi bulmak için nereye gitmeli ilgili okuyucu karıştırmaktır.

26. "Intro" kaçının: web tasarımda uygun fiyatlar O gerçek içeriğine erişebilmek için önce kullanıcı bir şey izlemek ya da okumak için zorlamayın. web tasarımda uygun fiyatlar  Bu düz rahatsız edici olduğunu ve o ne sunmak zorunda gerçekten eşsiz olması durumunda kalacak.

27. FrontPage kullanmayın: web tasarımda uygun fiyatlar Bu noktada diğer ucuz HTML editörleri kadar uzanır. Onlar web tasarımı kolaylaştırmak için görülürken, çıkış farklı tarayıcılar ve birçok hata ile uyumsuz, bir kötü hazırlanmış kod olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder